Status fremdrift rehabilitering av terrasser

Publisert av den 22. jun 2014 i kategorien Nyheter | 0 kommentarer

Hammer-Stake-icon

På styremøte som ble avholdt  18 juni ble det besluttet at styret  skulle ta kontakt med Block Watne for å få svar på en del spørsmål som har vært stilt fra flere av sameiets beboere vedrørende fremdrift, skader på demonterte rekkverk og montering av markiser.

Block Watne har tilbakemeldt følgende vedrørende fremdrift.

Siste oppdatering fra Viking entreprenør; hus 1 og 2 ferdigstilles i august. De tør ikke si eksakt når, avhenger av hva de støter på. Så langt har det kommet mer avretting enn forventet for å sikre riktig og godt fall. Hus 3, 4 og 5 vil bli påbegynt i august

Skader på demonterte rekkverk

Dette blir ikke byttet ut. BW vil reparere skader og male. Alle skal tilpasses slik at det blir lik høyde, dette på grunn av ny innfesting.

Montering av markiser

Viking Entreprenør vil ta kontakt med den enkelte kunde før montering, dette på grunn av mange forskjellige typer markiser og vinkling på disse.

Når det gjelder fremdrift har styret påpekt at  de  ikke er spesielt imponert over denne og har  bedt om en mer detaljert fremdriftsplan for hus 1 og 2 som forteller noe om når de forskjellige  aktiviteter starter og hvor lang tid som er beregnet på den enkelte aktivitet slik at hver enkelt av dere best mulig kan planlegge hverdagen. Vi har tillegg påpekt at svært uheldig at arbeidet ikke har startet på hus 2 selv halvannen uke etter at stillasjer er montert.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer

 

 

Legg igjen en kommentar, da vel!